/, Nieuws/PDA Group voorziet juweliers van Samsung smartwatches

PDA Group voorziet juweliers van Samsung smartwatches

Een speciaal Samsung-team heeft 45 juweliers namens de PDA Group voorzien van de Samsung smartwatchcollectie. Deze Special Editions zijn alleen verkrijgbaar via de juwelier, de Bijenkorf en vijf online horloge specialisten.

De Special Edition is in drie uitvoeringen (Gear Sport, Gear S3 Classic en Gear S3 Frontier) verkrijgbaar. De horloges zijn met een stalen band uitgerust. Een losse rubberen of leren band wordt meegeleverd. Daarnaast worden de horloges in een speciaal gemaakte geschenkdoos geleverd.

Losse stalen banden zijn alleen via de exclusief geselecteerde juweliers verkrijgbaar. De winkelverkoopprijzen bedragen € 399 voor de Gear Sport uitvoering met een mesh band en € 449 voor de Gear S3 Classic en Gear S3 Frontier uitvoeringen.

Op de speciaal door Samsung ontworpen display worden drie uitvoeringen in de winkel gepresenteerd en kan de consument de horloges niet alleen omdoen maar ook testen. De horloges zijn tegen diefstal beveiligd.

De after sales zal door Samsung zelf ter hand worden genomen. Een reparatie wordt op de door de consument gewenste locatie opgehaald en binnen drie werkdagen weer afgeleverd waar de consument het horloge wil ontvangen.

Voor meer informatie: marketing@pdagroup.nl, tel. 075 670 7075

Door |2018-07-06T11:28:15+00:006 juli 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures