/, Nieuws/Sponsort u de Zilverdag?!

Sponsort u de Zilverdag?!

Al ruim 30 jaar wordt op 2e Pinksterdag de Nationale Zilverdag georganiseerd in Zilverstad Schoonhoven. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is het mogelijk dat het grootste evenement in de regio jaarlijks door 150 exposanten en 20.000 bezoekers uit het gehele land en daarbuiten wordt bezocht.

Om de Nationale Zilverdag te kunnen blijven organiseren, is de Stichting Nationale Zilverdag op zoek naar sponsors. “Voor sponsors is de Nationale Zilverdag een unieke gelegenheid om zich te profileren”, vertelt Bir Muste, voorzitter van de stichting. “Aan de hand van drie sponsorpakketten – te weten goud, zilver of brons, hoe kan het ook anders – bieden we verschillende sponsormogelijkheden aan.”

Bekijk de sponsorflyer waarin u over de mogelijkheden leest om bij te dragen aan de Zilverdag en zelf maximaal te profiteren van de PR-kansen rondom deze dag. Meer informatie vindt u in de brief en op de conceptplattegrond.

Heeft u belangstelling om één van de sponsorpakketten af te nemen, daarmee u naamsbekendheid te vergroten en bij te dragen aan de organisatie van de Zilverdag? Of wilt u aanvullende informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Corné van Roest via telefoonnummer 06-23971290 of stuur een e-mail naar info@zilverdag.nl.

Zilverdag 2018 sponsor flyer

Zilverdag 2018 informatiebrief

Zilverdag 2018 concept plattegrond

Foto: Rob Glastra Fotografie Schoonhoven

Door | 2018-02-27T16:40:24+00:00 27 februari 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures