Op de vraag of horloges alleen instrumenten zijn voor het vastleggen van de tijd, antwoorden Anna en Dick Sijmons volmondig nee: “Horloges zijn veel meer dan dat. Ze zijn een uitdrukking van stijl en karakter, ze zijn tijdloos en leggen je kostbare momenten vast.”

Afgelopen najaar lanceerden Dick en Anna vier series binnen hun nieuwe merk Symons & Panchenko: Masters, Suits You, Power Mesh en Finestras. Deze zomer komen daar nog Floridas en Romans bij. Dick: “Binnen deze smaakvolle nieuwe collecties zijn er diverse varianten waaruit gekozen kan worden. Naast de modellen met matzwarte kasten zijn er ook modellen in zilver-, geelgoud- en roségoud. Klassieke en moderne kleurrijke modellen met, genuine leren, rubberen en stalen banden.”

Dick Sijmons is geen onbekende; hij ontwierp en creëerde twaalf jaar geleden het succesvolle merk KYBOE!. Zijn creaties werden wereldwijd verkocht en haalden het zelfs tot in de winkels van Saks 5th Avenue, Lord & Taylor en Hudson’s Bay. Inmiddels is hij druk bezig met het nieuwe merk, Symons & Panchenko, waarvan de eerste series al in winkels in bijvoorbeeld Monaco, Nice, Cannes, London, Wenen en Parijs liggen, maar ook in kustplaatsen als St Tropez en Sestri Levante.

“Dit merk is geboren uit passie voor avontuur en mode”, vertelt Dick. “Elk ontwerp begint met een schets en komt voort uit de talloze ideeën opgedaan tijdens onvergetelijke momenten. Zo liggen er nog vele schetsen te wachten om uitgevoerd te worden. De unisex horloges worden alle met de hand gemaakt en voorzien van een Japans precisie-uurwerk. Voor een ieder is er een andere diameter, kleur of dikte omdat we geloven dat stijl en zelfexpressie geen grenzen kennen.” Voor de Benelux is Dick nog op zoek naar agenten. Voor meer informatie: symonspanchenko@gmail.com.

www.symonspanchenko.com