//Uitnodiging voor feestelijke aftrap Chico d’Oro

Uitnodiging voor feestelijke aftrap Chico d’Oro

SGS Fabriek BV introduceert – samen met Voice of Holland-finaliste Tjindjara – de nieuwe sieradenlijn van Chico d’oro tijdens de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches in Utrecht. Naast de inmiddels bekende Chico d’Oro herenlijn onthult het bedrijf op 11 maart een damesvariant en daar kunt u bij zijn.

De sieraden van Chica d’Oro in hippe kleuren hebben de hoge kwaliteit die u gewend bent van de Chico d’Oro collectie, aldus SGS Fabriek. En net als bij de herenlijn, is ook de dameslijn herkenbaar aan de zwarte briljant die in elk sieraad terug te vinden is.

Startsein
Tijdens een overleg tussen Ali B en Bas Stijnis ontstond het idee om een van de finalisten van the Voice of Holland naar de Jaarbeurs te halen om de nieuwe sieradenlijn feestelijk af te trappen. Na een optreden van Tjindjara om 16.30 uur bij stand 245 zal Bas samen met Tjindjara het officiële startsein geven voor Chica d’Oro. Na afloop is er gelegenheid de collecties uitgebreid te bekijken. Tijdens de Voorjaarsbeurs wordt tevens een doorlopende presentatie van het productieproces van Fjory gedemonstreerd.

VIP-uitnodiging
SGS Fabriek nodigt u van harte uit dit feestelijke moment mee te maken. Op vertoon van deze uitnodiging kunt u met vier personen de onthulling van de nieuwe Chica d’Oro lijn bijwonen. Wilt u hierbij zijn? Stuurt u dan een e-mail met uw gegevens naar bas@stijnis.nl. RSVP uiterlijk donderdag 8 maart i.v.m. de beperkte ruimte.

Tjindjara
De Amsterdamse Tjindjara (Metschendorp) begon op 11-jarige leeftijd aan de dansacademie van Lucia Marthas. Op 15-jarige leeftijd behaalde ze een tweede plaats tijdens het Junior Songfestival. Ze maakte als danseres onderdeel uit van een aantal Symphonica in Rosso-concerten en speelde in diverse musicals. Vier jaar geleden nam Ali B Tjindjara onder zijn hoede in het TV programma X-Factor. In oktober 2017 wist ze met haar uitvoering van What About Us alle coaches te overtuigen.

Programma zondag 11 maart Voorjaarsbeurs Utrecht
10.00 – 18.00 uur Openingstijden Voorjaarsbeurs
16.00 – 16.30 uur Feestelijke opening door Albert Arp (C.E.O. Jaarbeurs Utrecht)
10.00 – 16.00 uur Productiepresentatie Fjory door één van de goudsmeden
16.30 – 17.00 uur Optreden Tjindjara
17.00 uur Borrel en collectiepresentatie van SGS Fabriek BV in stand 245

sgs

Door | 2018-03-02T14:51:54+00:00 2 maart 2018|Rubriek Branchenieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures