/, Nieuws/WSB verzorgt metamorfose conceptstore Seiko

WSB verzorgt metamorfose conceptstore Seiko

De Seiko brandstore aan de Heiligeweg in Amsterdam onderging dit najaar een complete metamorfose. De retaildesigners van WSB verzorgden het ontwerp volgens het wereldwijde shopconcept van het merk.

Rick Blankenstijn van WSB: “Amsterdam is een belangrijke cornerstone met veel toeristen. Met dit nieuwe concept wil Seiko een belevingswinkel neerzetten, die de waarden van het merk vertolkt, bevestigt en verder verstevigt richting het uitgebreide distributienetwerk. Voor onze retaildesigners was dit een mooie opdracht, te meer omdat Seiko qua vormgeving van de horloges en logistieke dienstverlening goed bekend staat in de Benelux-landen. Er worden in België dan ook stevige stappen gezet. Dat doet WSB ook; we staan er immers om bekend winkels op een hoogwaardige en goed georganiseerde manier te verbouwen.”

www.wsbinterieurbouw.nl

Door |2018-12-18T16:18:22+00:0018 december 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures