Home >
Nieuws >
Nationale Dag van Waarde

Nationale Dag van Waarde

Locatie

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven en diverse locaties in Nederland

October 8, 2022

 t/m 

October 8, 2022

Op 8 oktober is het tijd voor de tweede editie van de Nationale Dag van Waarde: de landelijke open dag bij TMV-taxateurs, makelaars en veilinghouders in roerende zaken. Door de deuren te openen voor het publiek geven verschillende leden van de Federatie TMV, waaronder taxateurs van juweliersartikelen, een inkijkje in hun fascinerende vak als waarde-expert.

Open dag

De TMV-leden werken op allerlei locaties: van veilinghuis en bouwplaats tot garage of paardenstal. Ook bij u in de buurt zijn er bijzondere activiteiten op de Nationale Dag van Waarde. Op deze open dag krijgen bezoekers een kijkje achter de schermen, soms in een bijzonder gebouw dat u dan ook kunt bezoeken. In het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven is tijdens de Nationale Dag van Waarde een aantal taxateurs van zilver en juwelen aanwezig.

Van lezing tot mini-veiling

Behalve ‘open huis’ en rondleidingen op bijzondere locaties geven de TMV-leden op de Nationale Dag van Waarde ook korte lezingen, workshops en demonstraties.

Waardevolle info

De bij de Federatie TMV aangesloten taxateurs, makelaars en veilinghouders hebben een proeve van vakbekwaamheid afgelegd en zijn gecertificeerd. Zij bepalen de waarde van kunst, antiek en juwelen, maar ook van motorvoertuigen, muziekinstrumenten en meer.

www.federatie-tmv.nl, www.nationaledagvanwaarde.nl, www.zilvermuseum.com

Terug