Home >
Nieuws >
PAN Amsterdam

PAN Amsterdam

Locatie

Rai Amsterdam, Europaplein 2-22, Amsterdam

November 20, 2022

 t/m 

November 27, 2022

PAN Amsterdam staat weer in de startblokken. Op zondag 20 november opent PAN Amsterdam 2022 officieel de deuren in RAI Amsterdam voor de 35ste editie van de grootste nationale kunstbeurs voor kunst, antiek en design.

Tijdens de beurs kunt u inspiratie opdoen, uw verzameling uitbreiden, en bovenal genieten van alle mooie objecten die de deelnemers dit jaar voor u meenemen. Breng tijdens de beurs een bezoek aan het inspirerende PAN Podium of neem deel aan één van de kunsthistorische rondleidingen.

Nieuwe en terugkerende deelnemers

PAN Amsterdam is trots tijdens deze editie maar liefst 23 nieuwe en terugkerende deelnemers, uit binnen- en buitenland, te kunnen presenteren. Dit jaar treft u voor de eerste keer De Cock Antiques, Van der Vorst Art, Rafael Valls Gallery, Jurjens Fine Art, Mayor Gallery in samenwerking met Borzo Gallery, Coppejans Gallery en The Weiss Gallery op de beurs.

In het nieuwkomerspaviljoen Walls & Cabinets introduceert PAN Amsterdam: Martin van Zomeren, Kers Gallery, Den Otter Fine Art, MIAP, Duende Art Projects, The Ravestijn Gallery en Joost van den Bergh.

Tot slot verheugd PAN Amsterdam zich over de terugkeer naar de beurs van Onno van Seggelen Fine Arts, Sue Ollemans Oriental Works of Art, Piet Hein Eek, Remco van Leeuwen Antiquair, Zitzo Gallery, Het Ware Huis, Limburg Antiquairs, Dep Art en Koetser Gallery.

Van specialisten in Oude Meesters tot hedendaagse kunst, en van Aziatische juwelen tot Scandinavisch Design; de nieuwe deelnemers verrijken met hun collecties het aanbod van PAN Amsterdam.

PAN Podium

PAN Podium biedt dit jaar weer een programma vol inspirerende talks en interactieve presentaties. Iedere dag staat in het teken van een ander thema waarin de porseleincultuur tot aan Sustainable Design de revue passeren. Zo zal in samenwerking met Tableau Magazine wereldwijd gerenommeerd designer Richard Hutten een lezing geven over zijn werk, organiseert het Keramiekmuseum Princessehof een reeks interactieve presentaties, geeft kunstenaar Jan Dirk van der Burg een lachwekkende performance en wordt er in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Kunsthistorici de PAN Scriptieprijs uitgereikt. Alle beursbezoekers zijn van harte welkom op dit dagelijks wisselende programma.

Start ticketverkoop

PAN Amsterdam vindt plaats van 20 t/m 27 november. Tickets zijn vanaf vrijdag 14 oktober verkrijgbaar via www.pan.nl.

Terug