TEFAF

Locatie

Maastricht

March 9, 2024

 t/m 

March 14, 2024

Topjuwelen te zien op TEFAF Maastricht! Van 9 t/m 14 maart vindt de volgende TEFAF plaats, zoals altijd in het MECC in Maastricht. TEFAF is dé beurs voor kunstliefhebbers, verzamelaars en professionals waar ook dit jaar weer een selectie topjuwelen te zien zal zijn.

TEFAF Maastricht wordt wereldwijd gezien als de meest toonaangevende beurs voor beeldende kunst, antiek en design. De kunstbeurs biedt gelegenheid tot het verzamelen van het beste dat 7.000 jaar kunstgeschiedenis te bieden heeft, van oudheidkundige tot hedendaagse objecten. Dit jaar zullen er 270 vooraanstaande exposanten uit 22 landen aanwezig zijn, achttien van hen staan voor het eerst op TEFAF Maastricht.

Voor tien galeries is er bijzondere aandacht in het TEFAF Showcase-gedeelte dat zich sinds de introductie in 2008 voor opkomende en startende galeries heeft bewezen als een belangrijk podium op grote kunstbeurzen. Daarnaast wordt dit jaar voor het eerst het onderdeel TEFAF Focus gepresenteerd, geheel bestemd als podium voor de selectie en organisatie van galeries.

www.tefaf.com

Terug