Home >
Nieuws >
24/7 stijlvol met nieuwe Garmin vívomove® Trend

24/7 stijlvol met nieuwe Garmin vívomove® Trend

February 2, 2023

Garmin kondigt de vívomove® Trend aan, een hybride smartwatch met een klassiek analoog ontwerp met essentiële slimme functies zoals smartphone meldingen en Garmin Pay™ contactloze betalingen.

De vívomove Trend is een stijlvolle manier om verbonden te blijven en gezondheids- en fitnessgegevens bij te houden, en beschikt over functies als het bijhouden van stresslevels gedurende de dag, een slaapscore, vooraf geladen activiteiten en meer. Blijf bovendien langer in beweging met een batterijduur tot vijf dagen in smartwatchmodus. Wanneer het tijd is om op te laden, kunnen gebruikers nu genieten van het gemak van draadloos opladen met de meeste oplaadpads1.De vívomove Trend is zo ontworpen dat hij eruitziet als een traditioneel analoog horloge. Hij heeft echte wijzers en bevat een verborgen digitaal display dat alleen verschijnt wanneer nodig. Bij gebruik van het touchscreen bewegen de wijzers van het horloge dynamisch opzij, waardoor het gemakkelijk is om onder andere gezondheidsstatistieken en slimme meldingen te bekijken.

De vívomove Trend is verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren - waaronder Slate/Black, Peach Gold/Ivory, Cream Gold/French Gray en Silver/Mist Gray - met als accent een roestvrijstalen ring en een comfortabele siliconen band. Het is ook mogelijk een eigen vívomove Trend te ontwerpen, door zelf een polsband en horlogekast te combineren met Your Watch, Your Way op www.garmin.com.

Terug