Home >
Nieuws >
Alice Sunderland lanceert limited edition Koningsdag-ring 'The Dutchess'

Alice Sunderland lanceert limited edition Koningsdag-ring 'The Dutchess'

April 13, 2023

Juwelenmerk Alice Sunderland lanceert speciaal voor Koningsdag een limited edition van de Kalenderring genaamd 'The Dutchess'. Een zeer exclusieve - hoe kan het ook anders - oranje versie van de schitterende Kalenderring.

De Kalenderring bestaat uit 12 rijen met 365 diamanten, waarbij iedere diamant een dag van het jaar symboliseert. Op een speciale dag van de drager wordt een gemarkeerde diamant gezet zodat deze memorabele dag kan worden vereeuwigd. Denk hierbij aan een geboortedag, jubileum of een andere belangrijke gebeurtenis.

'The Dutchess' bestaat uit 3,35 karaat natuurlijke oranje diamanten, gezet in een prachtige 18-karaats 21,4 gram roodgouden ring. Deze zeer kostbare oranje diamanten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun hoge zuiverheid en kleurintensiteit. De winkelverkoopprijs van 'The Dutchess' is € 18.500. "Ik wilde altijd al iets bijzonders maken, speciaal voor Nederland. Met 'The Dutchess' en haar exclusieve oranje diamanten is dat volgens mij gelukt. Als dit geen Oranje Boven is!”, zegt Alice, founder en juwelenontwerpster van het merk Alice Sunderland.

De Kalenderringen van Alice Sunderland zijn een internationaal succes. Afgelopen jaar nam het Nederlandse juwelenmerk met deze ring de felbegeerde INSTORE Awards 2022 in Amerika in ontvangst. Alice Sunderland won de eerste prijs in de rubriek 'Perzonalized Jewelry'. Deze award zette het juwelenmerk internationaal op de kaart. De Kalenderringen gaan sindsdien de hele wereld over.

www.alice-sunderland.com

Terug