Home >
Nieuws >
Annamaria Cammilli viert 40-jarig bestaan met nieuwe collecties

Annamaria Cammilli viert 40-jarig bestaan met nieuwe collecties

February 28, 2023

Annamaria Cammilli is een Italiaans juwelenmerk dat in 1983 is opgericht door schilder en beeldhouwer Annamaria Cammilli uit Florence. Annamaria besloot in dat jaar om haar sieradenboetiek om te vormen tot een groters. Dat werd een wereldwijd bekend juwelenmerk dat sculpturale creaties tot leven brengt in zelf ontwikkelde tinten goud en met een fluweelachtige afwerking.

In de 40 jaar dat Annamaria Cammilli bestaat is het juwelenhuis ontwikkeld tot een toonaangevend merk met een herkenbare stijl. De sieraden vallen op door hun levendigheid, vloeiende vormen en een buitengewone driedimensionaliteit.

De ontwerpen zijn geïnspireerd op de vormen van de natuur. De juwelen worden door de Italiaanse goudsmeden van het merk gemaakt in acht verfijnde tinten 18-karaats goud en krijgen een speciale fluweelachtige afwerking, het resultaat van jarenlange experimenten en continu onderzoek.

Nieuwe creaties zijn onder meer de sieraden Moon Drops, Athena, the Couture Creations en Prestige. Ook zijn er nieuwe modellen in de bestaande lijnen Dune, Velaa en Desert Rose.

www.annamariacammilli.com

Terug