Home >
Nieuws >
Balmain: nieuwe Tilia

Balmain: nieuwe Tilia

April 5, 2022

Tilia, de nieuwe collectie die dit jaar door Balmain is gecreëerd, bevat de beroemde arabesken die kenmerkend zijn voor het merk. Deze vrouwelijke en delicate lijn heeft een eigentijds, afgerond design en is verkrijgbaar in vijf uitvoeringen.

Balmain heeft traditie en moderniteit gecombineerd voor de nieuwe collectie Tilia. Deze lijn is vrouwelijk en eigentijds, met een lichte en delicate toets. De middelpunten van de wijzerplaten in deze lijn zijn verfraaid met arabesken of een piramideversiering. Deze motieven zijn opgenomen in een uurcirkel met markeringen en Romeinse cijfers op 3 en 9 uur. Het datumvenster is een origineel detail: het is ovaal van vorm, in navolging van de contouren van de centrale decoratie.

De Tilia is verkrijgbaar in vijf verschillende stijlen, sommige met een zwarte wijzerplaat, sommige met een zilveren wijzerplaat. De collectie speelt ook met rosé en gele PVD en biedt tweekleurige versies met een meer verfijnde stijl. De kasten met een diameter van 34 mm hebben allemaal een fijn gesneden metalen armband. Deze zijn verkrijgbaar in staal of in staal/PVD voor de tweekleurige varianten. Advies-w.v.p.: van € 470 tot € 520.

www.balmainwatches.com/en/

Terug