Home >
Nieuws >
Beleef Het Sieraad: beleef het mee op 5, 6 en 7 november

Beleef Het Sieraad: beleef het mee op 5, 6 en 7 november

June 7, 2021

Wil je weten hoe een ring gesmeed wordt of hoe een horloge op waterdichtheid wordt getest? Kom dan op vrijdag 5, zaterdag 6 of zondag 7 november naar de landelijke open dagen in de goud- en zilverbranche en Beleef Het Sieraad! Juweliers, goudsmeden en horlogemakers heten je van harte welkom in hun bedrijf. Alle deelnemende bedrijven hanteren de RIVM-regels. Er is dus voldoende ruimte om al het moois te bewonderen.

Tijdens Beleef Het Sieraad geven juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers een kijkje in hun keuken en openen ze de deuren voor alle belangstellenden. Het is dit jaar de zesde keer dat de goud- en zilverbranche het publiek de gelegenheid geeft om alles te weten te komen over de schitterende producten en de mooie ambachten in deze branche. Bijzonder aan deze zesde keer is dat er niet – zoals voorgaande jaren – één open dag is, maar zelfs drie. Een heel weekend Beleef Het Sieraad dus.  

Wat bepaalt de kwaliteit van een diamant en hoe weet je of een horloge echt is of namaak? Welke kennis en kunde zijn er nodig om edelmetaal om te toveren tot een sieraad? Belangstellenden krijgen deskundig antwoord van vakmensen. Daarnaast organiseren de ondernemers allerlei speciale activiteiten en aanbiedingen voor hun bezoekers.

Meer informatie over deze dag en de deelnemende bedrijven staat op www.beleefhetsieraad.nl.

Beleef Het Sieraad wordt georganiseerd door de Federatie Goud en Zilver, de overkoepelende organisatie voor de sieraden- en horlogebranche.

Kom kijken en Beleef Het Sieraad

Terug