Home >
Nieuws >
Bernd Wolf timmert aan Nederlandse weg

Bernd Wolf timmert aan Nederlandse weg

August 29, 2022

Een award-winnend sieradenmerk uit het Duitse Zwarte Woud, een familiebedrijf met meer dan 60 werknemers en een fabriek waar de collecties met de hand worden gemaakt van zilver en 24-karaats verguld zilver, veelal gecombineerd met edelstenen: Bernd Wolf. Naast vele andere landen is het merk nu ook op weg de Nederlandse markt te veroveren.

Bernd Wolf is een familiebedrijf; naast Bernd en zijn vrouw Yvonne zijn ook hun drie kinderen actief in het bedrijf. Het assortiment sieraden van Bernd Wolf is onderverdeeld in diverse lijnen waarbij parels en edelstenen zoals lapis lazuli, spinel, labradoriet, amazoniet, turkoois, onyx en rookkwarts een grote rol spelen. De familie reist dan ook tweemaal per jaar af naar diverse landen om stenen van bijzondere kwaliteit en schoonheid uit te zoeken. Nieuw is een collectie mannensieraden onder de naam Lobos.

Diverse prijzen en awards

Een award-winnend merk is Bernd Wolf ook. Het bedrijf mocht inmiddels diverse prijzen in ontvangst nemen zoals zes keer de German Brand Award, waarbij het merk in alle sectoren als beste merk voor hoogwaardige consumptiegoederen werd uitgeroepen. Vier keer won Bernd Wolf de German Design Award en daarnaast behoort het bedrijf tot de winnaars van de Inhorgenta Munich Award 2020 en de Red Dot Award. Plus de verkiezing tot het beste designjuwelenmerk in Duitsland en in de jaren 2020 – 2022 Partner van het jaar, favoriete leverancier en meest betrouwbare zilveren sieradenmerk.

Favoriet

Bernd Wolf levert naast Duitsland inmiddels sieraden aan juweliers in een groot aantal andere landen, waaronder Nederland. “De unieke ontwerpen, het met de hand geborstelde matte oppervlak, de zonnige 24-karaats vergulding, de hoge kwaliteitsnormen en de aandacht voor detail zorgen ervoor dat onze sieraden bij veel klanten favoriet zijn.”

www.berndwolf.de

Terug