Home >
Nieuws >
Bigli lanceert ‘Birthstones’, een collectie met twaalf geboortestenen

Bigli lanceert ‘Birthstones’, een collectie met twaalf geboortestenen

April 11, 2022

Het Belgische juwelenmerk Bigli, dat dit jaar zijn 25-jarig bestaan viert, introduceert zijn ‘Birthstones’ collectie. Een collectie van ringen, armbanden, hangers en oorbellen waar twaalf edelstenen de hoofdrol spelen.

Zo heeft elke maand van het jaar zijn eigen bijzondere edelsteen met zijn eigen unieke aspecten. De ambachtelijke techniek van layering, waarbij meerdere lagen natuurlijke edelstenen op elkaar worden gebracht, leidt tot sieraden met warme kleuren. Voor de maand april zijn de sieraden gezet met witte diamanten, die symbool staan voor oneindige liefde.

De Birthstones-sieraden van BIGLI zijn te verkrijgen in 18 karaat roze, wit of geelgoud. In ieder juweel is een kleine diamant gezet, kenmerkend voor BIGLI. De Birthstones zijn verkrijgbaar in hanger, ringen of oorhangers. Advies-w.v.p. vanaf €1.530.

www.bigli.net

Geboortestenen zijn het perfecte cadeau voor iemand je koestert, een geliefd familielid of een goede vriend. Ze zijn kostbaar, persoonlijk en hebben astrologische en mythische betekenissen. Smaragd ? Citrien? Toermalijn? Kijk in de kennisbank en ontdek welke edelsteen bij jouw geboortemaand hoort.

Terug