Home >
Nieuws >
Bigli presenteert nieuwe 'Elements' oorhangers

Bigli presenteert nieuwe 'Elements' oorhangers

October 12, 2023

De ‘Elements’ collectie van het Belgische juwelenmerk BIGLI is uitgebreid met drie paar oorhangers. De elegante en eigentijdse sieraden kenmerken zich door een vernieuwend, beweeglijk ontwerp. Een karakteristiek schakelelement speelt de hoofdrol.

BIGLI heeft de oorhangers vervaardigd van 18-karaat roségoud. Speelse, gouden elementen gaan een stijlvol samenspel aan met fonkelende, witte diamanten. Bij een model is de grote schakel volledig bezet met diamanten. Op aanvraag zijn de tijdloze, luxe sieraden ook verkrijgbaar in wit- of geelgoud.

De markante schakel is de basis van de ‘Elements’ collectie. Geometrische vormen met zachte rondingen tonen het silhouet van de iconische ‘Mini Sweety’ cabochon van BIGLI. Voor het ontwerp is de Seventies periode een belangrijke inspiratiebron.

Creative Director Laurence Aerens: “Het is mijn intentie om van de nieuwe ‘Elements’ collectie een tijdloze klassieker te maken; voor vrouwen van alle leeftijden. De sieraden weerspiegelen een verfijnde elegantie en onderstrepen een persoonlijke stijl.”

BIGLI is al meer dan 25 jaar één van de meest vernieuwende spelers in de luxe branche van juwelen. Het Belgische juwelenmerk onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit, maar ook door het uiterst vakkundige zetwerk. Aan het hoofd van het ambachtelijke familiebedrijf staat een duo dat elkaar perfect aanvult: creative director Laurence Aerens en CEO Thierry Spitaels. De sieraden worden vervaardigd van 18-karaat goud, superieure diamanten en kleurrijke edelstenen.

www.bigli.net

Terug