Home >
Nieuws >
Bigli: shine on with Bigli’s diamonds

Bigli: shine on with Bigli’s diamonds

December 6, 2022

Of het nu met kleurrijke edelstenen is of met glinsterende pavés, Bigli sieraden voegen a touch of sparkle toe aan elke dag die gevierd mag worden. Sieraden met witte en bruine diamanten zijn Bigli eyecatchers om deze feestdagen te dragen. Of om als teken van liefde te schenken aan die ene sprankelende geliefde… Voor de feestdagen biedt Bigli een diversiteit aan creaties: make your choice & shine on!

Waves
De natuurlijke vormen van de sieraden uit de Waves collectie zijn geïnspireerd op de eeuwige beweging van golven; een perfecte vorm om de diamanten op unieke wijze te laten schitteren. De Mini Waves ringen hebben een kleiner formaat. Deze  petits élégants zijn blij-makers om solo te dragen, maar ook perfect om persoonlijke sets samen te stellen die om dezelfde vinger te dragen zijn.

Mini Leaves
Laat je deze kerst betoveren door de natuurlijke charme van de Mini Leaves collectie. Met als inspiratiebron de natuur. Zo bestaat de 18-karaats collectie uit sieraden waarin de vorm van fijne blaadjes te herkennen is. Van elk blad, verrijkt met diamant dat het licht schitterend weerkaatst, gaat magie uit. De ringen zijn verkrijgbaar in twee formaten met witte of bruine diamant. De oorhangers zijn verkrijgbaar in drie formaten.

Infinity
Sieraden uit de Infinity-collectie zijn meer dan een fling. Het is een liefde tussen 18-karaats witgoud en de puurheid van loepzuivere diamanten. De zetting van de diamanten, dicht bij elkaar in een witgouden omarming, staat symbool voor verbondenheid en een liefde die eeuwig duurt. In het slanke silhouet van de witgouden sieraden huist de kracht van het sterkste materiaal op aarde: diamant. Infinity ringen, oorsieraden en hangers brengen een wereld aan schittering en symbolische waarde met zich mee. Infinity sieraden zijn sieraden voor een oneindige liefde.

Mini Sweety
Met een ‘familie’ die bestaat uit maar liefst 50 stenen in de meest betoverende kleurnuances, is de Mini Sweety-collectie een uitnodiging om de feestdagen uitbundig te vieren. ‘For Christmas moments like no other’ kies je deze feestdagen voor de Mini Sweety sieraden bezet met diamanten. Deze elegante ringen, hangers, armbanden en oorsieraden zijn gemaakt om je te laten schitteren. Een Mini Sweety kun je solo dragen, maar ook naar hartenlust combineren met andere Mini Sweeties.

Over Bigli
Het Belgische merk BIGLI is een vernieuwende speler in de luxebranche van de juwelen. BIGLI onderscheidt zich al vijfentwintig jaar door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en vakkundige zetwerk. Aan het hoofd van het label staat een duo dat elkaar perfect aanvult: Laurence Aerens, creative director, en Thierry Spitaels, CEO. BIGLI’s juwelen zijn telkens vervaardigd in 18-karaats goud met diamanten van superieure kwaliteit (VS1-VS2, F-G). Vrouwen van alle generaties zijn de belangrijkste inspiratiebron bij het bedenken van nieuwe collecties.

www.bigli.net

Terug