Home >
Nieuws >
BIGLI: When Chloé meets Sweety

BIGLI: When Chloé meets Sweety

February 11, 2023

BIGLI, het gerenommeerde Belgische juwelenmerk, lanceert een gedurfde nieuwe ring die de iconische MINI SWEETY ring combineert met de klassieke CHLOÉ ring.

MINI SWEETY, uitgebracht in 2009, is BIGLI’s meest iconische collectie. De prachtige ringen met cabochons, verkrijgbaar in 50 unieke tinten, maken gebruik van een ingenieuze superpositie techniek die verschillende lagen edelsteen combineert om telkens nieuwe tinten en intensiteiten te creëren. Alles 100% natuurlijk, 100% mineraal.

Enkele jaren later ontwierp Laurence Aerens, creatief directeur van BIGLI, de CHLOÉ-ring, geïnspireerd op de sfeer van de jaren zeventig en genoemd naar haar jongste dochter. De prachtige, gebogen, uitbundige en onregelmatige vormen zijn een verwijzing naar het leven zelf, naar het onvoorspelbare en het onverwachte.

BIGLI brengt nu SWEETY en CHLOÉ samen in een gedurfd nieuw stuk. De genereuze ronde vorm van MINI SWEETY staat prachtig naast de uitgesproken en opvallende CHLOÉ. Er zijn vier verschillende ringen in 18-karaats roségoud. Een combinatie van twee edelstenen : roze kwarts en robijn, carneool en citrien, smaragd en groene agaat en turquoise en London blauw.

www.bigli.net

Terug