Home >
Nieuws >
Boccia Titanium: vegan horloges en sieraden met toermalijn

Boccia Titanium: vegan horloges en sieraden met toermalijn

February 22, 2022

De nieuwe modellen uit de Apple Skin collectie van Boccia Titanium onderscheiden zich met een elegante rechthoekige horlogekast. De zachte en slijtvaste vegan horlogeband is gemaakt van de residuen van appel. De nieuwe sieraden van Boccia zijn voorzien van toermalijn in verschillende kleuren.

De horloges zijn er met een poederroze en mosterdkleurige band. Het horloge heeft een kastdiameter van 33mm, is waterbestendig tot 5ATM en voorzien van krasbestendig saffierglas.

De nieuwe collectie sieraden bestaat uit huidvriendelijke producten met verschillende toermalijnstenen. De toermalijn werkt volgens het merk aardend, beschermend en reinigend en het zou daarnaast een geschikte edelsteen zijn om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie.

Boccia Titanium maakt alleen gebruik van pure materialen. Alle titanium componenten zijn gemaakt van 99,7% puur titanium; een materiaal met bijzondere eigenschappen. Titanium is sterk, licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid snel aan en is huidvriendelijk en corrosie- en temperatuurbestendig.

www.boccia-titanium.nl

Terug