Home >
Nieuws >
Certina DS-6 Lady: gouden tijden voor de liefde

Certina DS-6 Lady: gouden tijden voor de liefde

February 8, 2023

Ter gelegenheid van Valentijnsdag presenteert Certina twee horloges die de allergrootste emotie een gouden randje geven. De DS-6 Lady-modellen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een geelgoudkleurige PVD-coating. Of ze nu monochroom zijn of een combinatie aangaan met witte keramiek, deze damesmodellen met de nauwkeurigheid van een chronometer zijn tijdloze klassiekers.

De DS-6 Lady heeft een klassieke, elegante look en warme geelgoudkleurige tint. De roestvrijstalen kast met PVD-coating en gepolijste matte delen heeft een diameter van 35 mm. Het brede hoogsel voegt een extra laag toe aan de witte of goudkleurige wijzerplaat. De zes Arabische cijfers, de slanke wijzers en indexen en de datum op de 6-uurspositie maken de strakke, zuivere look af. De uren- en minutenwijzers zijn gecoat met hoogwaardig lichtgevend Super-LumiNova®-materiaal. Het horloge heeft een roestvrijstalen band met PVD-coating. De witte keramische schakels geven de tweekleurige uitvoering een modieus accent.

De DS-6 Lady beschikt over een nauwkeurige aandrijving. Binnen in het horloge zorgt een geavanceerd kwarts-uurwerk voor een gelijkmatig ritme. Zijn exceptionele nauwkeurigheid is getest en bevestigd door het officiële Zwitserse Chronometertestinstituut COSC. De handige EOL-indicator (End-of-Life) geeft vroegtijdig een waarschuwing af als de batterij vervangen moet worden. En dankzij het gebruikelijke robuuste Double Security-concept van Certina is het horloge waterbestendig tot 10 bar (100 meter).

De twee nieuwe DS-6 Lady-modellen met geelgoudkleurige PVD-coating zijn vanaf januari 2023 verkrijgbaar bij officiële Certina-dealers wereldwijd. Advies-w.v.p. tussen € 455 en € 660.

www.certina.com

Terug