Home >
Nieuws >
C'est Moi Jewels lanceert eerste gouden armband met permanente sluiting

C'est Moi Jewels lanceert eerste gouden armband met permanente sluiting

August 20, 2021

C’est Moi Jewels lanceert de ‘Forever Locked’ armband. Een sieraad met een bijzonder ontwerpelement, want zoals de naam al suggereert is het na eenmalig sluiten van de armband, niet meer mogelijk de sluiting te openen. Iets wat wereldwijd nog nooit eerder is gedaan en inmiddels is gepatenteerd door Art Jagesar, eigenaar en ontwerper van C’est Moi Jewels.

De uniseks armband is gemaakt van gerecycled en ethisch 14-karaats goud, wat inhoudt dat het sieraad is vervaardigd door internationaal gecertificeerde fabrikanten die voldoen aan de hoogste sociale en ecologische normen. De ‘Forever Locked’ armband is verkrijgbaar in zes verschillende stijlen en drie maten én is naar eigen wens te personaliseren. Bijvoorbeeld: initialen middels gravure, een vingerafdruk of zelfs as in de sluiting. Daarnaast zijn alle stijlen verkrijgbaar met diamant. Kortom, een tijdloos en duurzaam sieraad wat u voor altijd verbindt aan uw geliefden.

“Na de hoge mate van isolatie tijdens de pandemie, wilde ik een sieraad ontwerpen – bedoelt voor een breed publiek – wat verbintenis symboliseert. Eeuwige verbintenis wat ervoor zorgt dat herinneringen weer tot leven komen, generatie op generatie”, licht Art Jagesar toe.

Tracemark

Tracemark is het eerste bedrijf ter wereld dat in staat is een klant volledige inzicht te geven over de afkomst van de gebruikte materialen van het sieraad in kwestie. Elke ‘Forever Locked’ armband is voorzien van deze unieke QR-code. Hiermee is de armband het eerste sieraad in Nederland en het derde in de wereld met een Tracemark. C’est Moi Jewels hoopt op deze manier met de aankoopbeslissing van haar klanten, voor positieve impact te zorgen op de maatschappij en het milieu. Advies-w.v.p. € 225 – € 315.

www.cestmoijewels.com

Terug