Home >
Nieuws >
Christiaan van der Klaauw één van de winnaars Grand Prix d’Horlogerie de Genève

Christiaan van der Klaauw één van de winnaars Grand Prix d’Horlogerie de Genève

November 15, 2021

Afgelopen week zijn de winnaars bekendgemaakt van de Grand Prix d’Horlogerie de Genève 2021. In maar liefst 14 categorieën waren diverse bekende merken genomineerd. Onder de winnaars ook een Nederlands succes: Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches won de prijs in de categorie Calendar and Astronomy.

Astronomische complicaties zijn wat Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches onderscheidt van de rest en het is het enige merk ter wereld dat zich voor 100% toelegt op deze gecompliceerde uurwerken. De collectie bestaat uit modellen die elk ten minste één astronomische complicatie hebben.

Christiaan van der Klaauw lanceerde vorig jaar de CVDK Planetarium Eise Eisinga. In deze Limited Edition komen het oudste werkende planetarium ter wereld en het kleinste mechanische planetarium ter wereld bij elkaar in een zeer gelimiteerde oplage van slechts 6 stalen en 6 roségouden uitvoeringen. De horloges hebben een handgeschilderde wijzerplaat die het evenbeeld is van Eise Eisinga’s plafond in Franeker.

Lees hier meer over de Grand Prix d’Horlogerie de Genève en de winnaars van dit jaar!

Terug