Home >
Nieuws >
De leukste cadeaus voor de kleine fijnproever

De leukste cadeaus voor de kleine fijnproever

April 4, 2022

Ben je op zoek naar een leuk en uniek kindercadeau? Dit jaar introduceert Zilverstad de leukste nieuwe kinderbestekjes in mooie geschenksets. Van dierenvriendjes, stoere hulpdiensten tot prinsessen: met een eigen bestekje leren kinderen op een speelse manier zelfstandig eten. Perfect voor de kleine fijnproever, want jong geleerd is oud gedaan!

Het kindercouvert van Zilverstad is speciaal ontworpen voor jonge kinderen, hierdoor kunnen zij het goed vasthouden. De bestekjes zijn veilig in gebruik doordat de scherpe delen zijn afgerond. Het is mogelijk om de besteksets een persoonlijke touch te geven door ze te graveren. Perfect als cadeau voor een geboorte of kidsverjaardag. Kortom, genoeg inspiratie.

1. VOOR DE KLEINE PRINSES

Met dit nieuwe prinsessenservies leren kleine tafelgasten op een leuke manier hun bordje leeg te eten. De kleurrijke set bestaat uit een vork, mes en lepel van rvs en bordje & schaaltje van porselein. Het porselein zorgt niet alleen voor een mooie look, maar is ook sterker in vergelijking met aardewerk.

Kinderservies Prinses | 5-delig | porselein & rvs

2. IN DE ZEE

Met dit kindercouvert maken kids kennis met dieren uit de zee. De bestekdelen zijn voorzien van een dolfijn, zeepaardje, krab of zeester. Deze vrolijke set bestaat uit een kindervork, -mesje en twee lepels gemaakt van rvs.

Kindercouvert Zeedieren | 4-delig | rvs

3. BESTE VRIENDJE

Wie is er nou niet opgegroeid met nijntje? Met deze 5-delige porseleinen serviesset van het welbekende konijn wordt iedere maaltijd een feestje en zijn de kids trots op hun eigen plekje aan tafel.

Kinderservies nijntje | 5-delig | porselein & rvs

4. VOOR DE STOERE BINK

Dit kinderservies bestaat uit vijf delen die allemaal voorzien zijn van een leuke afbeelding van een hulpdienst. Een politieauto, brandweerwagen en ambulance, de perfecte set voor een stoere bink!

Kinderservies Hulpdiensten | 5-delig | porselein & rvs

5. DIERENVRIENDJES

Zilverstad blijft met deze collectie bij waterdieren. Naast zeedieren zijn ook vijverdieren in de collectie te vinden. Nog meer bestekjes voor dierenvriendjes! Met deze set is zelfs het eten van spruitjes geen probleem meer voor de kleine fijnproever. Het bestek is gemaakt van rvs en kan hierdoor in de vaatwasser, wel zo handig!

Kindercouvert Vijverdieren | 4-delig | rvs

Over Zilverstad

Zilverstad staat bekend om exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van rvs, spaarpotten en rammelaars van o.a. nijntje. Maar ook om artikelen voor een sfeervol gedekte tafel of stijlvol interieur. Zilverstad biedt voor ieder uniek moment het mooiste geschenk.

www.zilverstad.nl

Terug