Home >
Nieuws >
Excellent Jewelry volgt trends met gekleurde saffier

Excellent Jewelry volgt trends met gekleurde saffier

August 2, 2021

Excellent Jewelry is klaar voor het herfst/winterseizoen met in het oog springende designs en vernieuwende ontwerpen. Van verfijnde diamanten sieraden en gouden eyecatchers tot trendy juwelen met kleursteen. De nieuwe collecties worden ondersteund door nieuw campagnebeeld. Dit biedt juweliers volgens het merk de mogelijkheid klanten zowel on- als offline te verleiden.

De collecties van het Nederlandse merk Excellent Jewelry bestaan uit verschillende lijnen tijdloze sieraden in goud, zilver gecombineerd met goud en sieraden met diamant.

Trend: Rainbow sapphire

“U heeft ze misschien voorbij zien komen; sieraden gezet met saffier in een regenboog van kleuren. De regenboogsaffier is misschien wel dé grote trend van 2021”, aldus Excellent Jewelry.  De collectie van dit merk biedt diverse sieraden gezet met deze vrolijke saffieren.

Nieuwe webshop

“Veel juweliers maken inmiddels handig gebruik van de Excellent BtB-webshop. Een handige manier om de voorraad te checken, collectie te bestellen, zichtzendingen aan te vragen en samen met de klant door de digitale collectie te bladeren. Deze zomer is de webshop volledig vernieuwd, waardoor deze qua design en sfeer nog beter aansluit bij de beleving van de luxe Excellent Jewelry collectie. Aan de slag met uw eigen website? Voor onze klanten hebben we standaard (op maat gemaakte) banners, productfeeds, social media beelden en ander digitaal materiaal aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.”

www.excellentjewelry.nl

Terug