Home >
Nieuws >
Gratis duikles bij aankoop DELMA-horloge

Gratis duikles bij aankoop DELMA-horloge

October 4, 2022

DELMA heeft een speciale actie en biedt consumenten die een horloge uit de gehele collectie kopen een voucher voor een duikles in open water. Het merk lanceerde onlangs een nieuwe Quattro, een horloge voor decompressieduikers, met de focus op leesbaarheid en functionaliteit. Dit model kan niet alleen met een horlogeband gebruikt worden, maar kan ook op een decompressieplaat worden bevestigd.

Speciale actie

DELMA is een speciale actie voor consumenten gestart. Bij aankoop van een willekeurig horloge uit de hele DELMA-collectie in 2022 en 2023 ontvangt de koper een voucher voor een duikles in open water ter waarde van € 145. De voucher is t/m 2024 wereldwijd inwisselbaar bij IADS en IDD duikscholen.

DELMA Quattro

De nieuwe DELMA Quattro is het ultieme horloge voor decompressieduikers. Ontworpen en ontwikkeld voor duikers met een sterke focus op leesbaarheid en functionaliteit, wordt het uiterlijk bepaald door een unieke symmetrische roestvrijstalen kast die de helium-ontsnappingsklep integreert en de verborgen schroefkroon beschermt. De bezel is voorzien van zes opvallende inkepingen voor gemakkelijke grip.

DELMA's gespecialiseerde Rapid Bracelet Exchange System (RBES) zorgt ervoor dat de kast in 3 verschillende uitvoeringen kan worden gebruikt. De metalen horlogeband en rubberen band kunnen snel en zonder gereedschap worden verwisseld. Evenzo kan het horloge binnen enkele seconden moeiteloos op een speciaal ontworpen decompressieplaat worden bevestigd. Daarmee wordt het horloge direct worden verbonden met de essentiële data gebaseerd op het onderzoek van de Zwitserse duikpioniers Hannes Keller en Albert Bühlmann. De decompressieplaat kan veilig worden bevestigd aan zuurstoftanks of andere uitrusting door middel van de veerhaak.

De 999-delige limited edition-serie wordt aangedreven door een automatisch SW200-1-uurwerk en is waterbestendig tot 500 meter/1650 voet. De Quattro is verkrijgbaar met een zwarte, blauwe of oranje wijzerplaat en met een rvs of zwarte DLC- bezel. Het uurwerk wordt, samen met de op maat gemaakte accessoires, vergezeld van een blauw lederen reisetui en een speciale box om het horloge, de band en de decompressieplaat in op te bergen. Advies-w.v.p. € 2.090.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt met behulp van onze winkelzoeker of kijk op www.delma.ch.

Terug