Home >
Nieuws >
Hamilton Khaki Field Titanium Automatic

Hamilton Khaki Field Titanium Automatic

April 27, 2022

Honderd jaar ervaring op het gebied van militaire uurwerken gecombineerd met lichtgewichte materialen maken de Hamilton Khaki field Titanium Automatic tot een veelzijdig en multifunctioneel horloge.

Hamilton heeft naam gemaakt met sterke, betrouwbare uurwerken voor strijdkrachten gedurende de 20e eeuw. Dit erfgoed is terug te zien in de authentieke en voor actie gebouwde stijl van de Khaki Field Titanium Automatic.

Het model, dat eerder werd geïntroduceerd met twee 42mm-versies, is er nu ook met een nieuwe 38mm-kast. Deze versie accentueert niet alleen comfort en souplesse, maar brengt het ontwerp ook dichter bij de historisch kleinere horloges waarop het is geïnspireerd.

Er zijn drie onderscheidende nieuwe modellen, uitgevoerd met: een geborstelde kast met zwarte wijzerplaat en kaki nubuck band, een geborstelde kast met kaki wijzerplaat en bruine nubuck band en een zwarte PVD-gecoate kast met wijzerplaat met grijze betonlook en grijze nubuck band.

Ook worden er twee nieuwe 42mm-versies geïntroduceerd: één met een geborstelde kast met kaki wijzerplaat en bruine nubuck band, en één met een geborstelde kast met een blauwe wijzerplaat en beige nubuck band.

Prestaties staan centraal bij het ontwerp. Alle modellen zijn daarom uitgevoerd met hoogwaardig Super-Luminova® op de wijzers en de 12-uurmarkeringen. Hierdoor is de tijd met slechts één blik perfect af te lezen. Passend bij de traditionele militaire specificaties zijn ze ook voorzien van een 24-uurschaal.

Onder de wijzerplaat bevindt zich Hamiltons ingenieuze H-10-uurwerk. Dit levert een gangreserve van 80 uur en bevat een balansveer gemaakt van Nivachron®. Deze legering, een van de meest geavanceerde horlogematerialen, is uitermate bestand tegen schokken, magnetische velden en temperatuurschommelingen. Zo blijft het horloge de juiste tijd aangeven, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Advies-w.v.p. € 845 - € 895.

www.hamiltonwatch.com

Terug