Home >
Nieuws >
Ice-Watch: Time for smart

Ice-Watch: Time for smart

July 1, 2023

Ice-Watch innoveert met de lancering van een hyperuitgebreide smartwatch. Zonder zijn feeling te verliezen met het unieke en speelse DNA dat het merk vanaf de start meekreeg, slaat Ice-Watch met zijn nieuwe collectie ICE smart one een nieuwe weg in: die van een hypermodern connected horloge verkrijgbaar in zes kleurrijke modellen.

De nieuwe ICE smart one-collectie combineert de nieuwste technologieën met de vele verschillende ontwerpen van het merk en weerspiegelt ten volle de ambities van Ice-Watch. Met de ICE smart one is de toekomst aangebroken!  

Hyperuitgebreide connected functies
Na het downloaden van de ICE-app kan je jouw ICE smart one verbinden met je iPhone of Android smartphone. Als hypermoderne smartwatch heeft deze Ice-Watch natuurlijk alle ingebouwde functies die je nodig hebt om het weer, je fitheid, je slaap, je gezondheid of je sportsessies op te volgen. Het registreert dagelijks je genomen stappen, je afgelegde afstand en je verbrande calorieën. Je kan ook gebruikmaken van de microfoon, de Bluetooth-functie om rechtstreeks via jouw ICE smart one te bellen en alle andere gebruiksfuncties.  

Een ICE smart one is verkrijgbaar voor €99,- in zes kleurrijke modellen en in vijf kids modellen voor €79,-.

www.ice-watch.com

Terug