Home >
Nieuws >
I Will NOT marry you

I Will NOT marry you

March 9, 2021

Jéh Jewels in samenwerking met Plan International. Girls first.

Jéh Jewels bestaat dit jaar dertig jaar en ontwierp ter ere van dit jubileum een ring en twee paar oorbellen waarmee het bedrijf Plan International wil steunen in de strijd tegen kindhuwelijken. De sieraden werden op 8 maart, internationale vrouwendag, gepresenteerd.

“Door de Covid-19-pandemie lopen 13 miljoen meer meisjes het risico om bruid te worden, lopen twee miljoen meer meisjes het risico op genitale verminking en lopen miljoenen meisjes het risico nooit meer naar school terug te keren als ze weer opengaan. Met de aanhoudende wereldwijde crises nemen deze aantallen alleen maar toe. Als we nu niets doen, kunnen steeds meer meisjes hun hoop en dromen zien verdwijnen”, aldus Plan International.

Dromen

“Deze dromen mogen niet verdwijnen”, zeggen Coby en Elselien van Buuren. “Wij hebben Jéh Jewels dertig jaar geleden opgericht, een bedrijf waar enkel vrouwen werken. Wij weten dus als geen ander hoe belangrijk het is om dromen te hebben.” Met de nieuwe Plan International producten plaatst Jéh Jewels Girls first. Moeder en dochter Coby en Elselien werken, samen met hun team, iedere dag aan tijdloze, authentieke fairmade sieraden. Met passie vinden ze inspiratie in het dagelijks leven, de prachtige natuur en interessante vormen en texturen.

Op 8 maart presenteerde Jéh Jewels de ring I-will-not en 2 paar oorbellen, de Equality en de Fireworks of Dreams. Meer informatie over de samenwerking tussen Jéh Jewels en Plan International is te vinden op: www.jehjewels.com/plan-international.

Klik hier voor meer informatie over het project van Plan International.

Fireworks of Dreams oorbellen

Een paar asymmetrische fireworks oorbellen om het jubileum van Jéh Jewels te vieren. Met deze oorbellen wil Jéh Jewels dromen en hoop geven aan meisjes over de hele wereld. De oorbellen zijn gemaakt van zilver verguld, in combinatie met 925 sterling zilver. Jéh Jewels doneert €12,50 aan Plan International.

Equality oorbellen

Een paar asymmetrische oorbellen die de ongelijkheid voor miljoenen meisjes over de hele wereld laat zien. Jéh Jewels streeft naar gelijkheid en empowerment van vrouwen. De oorbellen zijn gemaakt van 925 (geoxideerd) sterling zilver in combinatie met zilver verguld. Jéh Jewels doneert €25,- aan Plan International.

I-will-not ring

In veel culturen wisselen we ringen uit om een huwelijk te bezegelen. Dertien miljoen meisjes lopen het risico om kindbruid te worden. Met deze ring steunt Jéh Jewels de meisjes door te zeggen: Ik wil niet met je trouwen. De ring is gemaakt van 925 sterling zilver in combinatie met Goldfilled. Jéh Jewels doneert €25,- aan Plan International.

www.jehjewels.com

Terug