Home >
Nieuws >
Jéh Jewels: terug naar de basis

Jéh Jewels: terug naar de basis

March 23, 2023

Een nieuw jaar en natuurlijk ook bij Jéh Jewels een nieuwe collectie. Dit seizoen gaan Coby en Elselien van Buuren met de ontwerpen terug naar de oorspronkelijke roots. In de nieuwe collectie zitten namelijk een aantal volledig zilveren sieraden en een lijn met oud Romeins glas. Voor de mensen die dit Nederlandse merk al wat langer volgen zijn dit geen vreemde materialen.

“Roman Glass” is qua uniekheid net een edelsteen, maar het is oud glas. De romeinen maakten dit 2000 jaar geleden al, met dezelfde reden die wij nu hebben voor glas! In de voorjaarscollectie is er nu een lijn sieraden in combinatie met dit glas. De unieke uitstraling en ambachtelijke look paste 32 jaar geleden al perfect in onze collectie. Bij Jéh Jewels zijn wij nog altijd gek op dit eeuwenoude glas en wij hopen jullie nu ook.

Al vanaf deze winter te bestellen, maar nu pas echt onder de aandacht gebracht is onze nieuwe N.O.O.R. collectie. N.O.O.R. staat voor “Never Out Of Reasons”. Dit is een collectie die gemaakt is om te geven, te delen en te combineren. Een verjaardag, een nieuwe baan, geslaagd voor je examens of gewoon zomaar. Wij geloven er in dat er altijd een reden is om iemand blij te maken met een prachtige en duurzame ring. Al de N.O.O.R. ringen hebben een unieke bewaarbox en zijn gemaakt van 14 karaat goud met daarbij een echte edelsteen of diamant. Door de 20 verschillende kleuren, formaten en vormen zit er voor iedereen een ring bij die zij mooi vindt en zijn ze perfect om te combineren.

Daarnaast zitten er in de collectie een heel aantal Touch of Gold sieraden, is de Mix & Match ringen serie uitgebreid met vijf nieuwe modellen en natuurlijk is er een serie met edelstenen. Onze sieraden zijn gemaakt van duurzame materialen en met heel veel liefde. Bekijk de nieuwe collectie en krijg zin in de lente op:

www.jehjewels.com

Terug