Home >
Nieuws >
Julia Roberts & Chopard Happy Sport Watch

Julia Roberts & Chopard Happy Sport Watch

May 31, 2021

Julia Roberts is het nieuwe gezicht van het iconische Happy Sport horloge van Chopard met dansende diamanten. De Amerikaanse actrice is een persoonlijke keuze van Caroline Scheufele, artistiek directeur van het horloge- en juwelenhuis en een gepassioneerd filmliefhebber.

In de jaren negentig werd Julia Roberts een van de meest bekende actrices. Wereldwijd raakten filmmakers en publiek in de ban van haar aanstekelijke lach. De actrice ontving in 2001 een ‘Academy Award for Best Actress’ en speelde in talrijke romantische komedies en drama’s. De filmlegende schitterde in 2016 met een exclusief Chopard collier blootsvoets op de red carpet van het internationale Filmfestival van Cannes.

“Julia Roberts is in mijn ogen de enige persoon die de spirit van Happy Sport kan overbrengen. Het was Julia of niemand”, zegt Caroline Scheufele. Ook Julia Roberts is verheugd: “Ik ben erg vereerd samen te kunnen werken met Chopard. De Happy Sport watch is een van de meest iconische en gewilde modellen in de horloge-industrie.”

De ontmoeting tussen Julia Roberts en Happy Sport heeft geresulteerd in een nieuwe campagne onder artistieke leiding van de Canadese regisseur Xavier Dolan; met een korte, intense Joie de Vivre film van Dolan en een serie beelden van fotograaf Shayne Laverdière. Xavier Dolan behoort volgens Chopard tot de meest getalenteerde regisseurs van hedendaagse films.

De keuze voor filmicoon Julia Roberts en regisseur Xavier Dolan weerspiegelt de betrokkenheid van Chopard bij de filmwereld. Maison Chopard is al sinds 1998 official partner van het Filmfestival van Cannes en speelt een actieve rol bij filmproducties en de jaarlijkse bekroning van jong acteertalent.

www.chopard.com

Foto Julia Roberts:
Art Director: Xavier Dolan – Fotograaf: ©Shayne Laverdière – Stylist: Elizabeth Stewart
Terug