Home >
Nieuws >
Junghans Meister S Chronoscope: de S van superieur

Junghans Meister S Chronoscope: de S van superieur

April 1, 2023

Superieur zijn heeft vele gezichten. Het betekent onafhankelijk, autonoom en zelfbepalend zijn. De vrijheid hebben om beslissingen te nemen en deze vastberaden uitvoeren. Superieur zijn betekent ook verschillende uitdagingen aangaan door te vertrouwen op eigen kracht, en ze met een zekere lichtvoetigheid, koelte en stilistische beheersing aan te kunnen.

Gedreven door de verschillende dimensies van superioriteit, bedacht Junghans de Meister S Chronoscope, die sinds het begin normen heeft gesteld in de combinatie van functies en de-sign. Nu, met de nieuw gepresenteerde varianten, wordt de unieke identiteit van de Meister S Chronoscope voortgezet - op misschien wel de meest consistente manier.

Edelstaal en diep middernachtblauw definiëren de vastberaden koelheid van dit uurwerk. Zijn sportiviteit en resolute dynamiek ontwikkelen zich in de gedeeltelijk geskeletteerde wijzers, komvormige totalisators met macchiato bruine wijzers en effectlak. Met een kleurverloop van nachtblauw tot verzadigd zwart geeft het de curve van de wijzerplaat extra uitdrukking.

De gebogen kroonbeschermer kenmerkt het uiterlijk van de massieve edelstalen kast en beschermt op betrouwbare wijze de bedieningselementen van de chronograaf. De schroef-kroon, de waterdichtheid tot 20 bar en het saffierglas met antireflectie coating aan beide  zijden geven de Meister S Chronoscope een compromisloze weerstand. Op het werk, of ver weg van het dagelijks leven: Dit horloge gaat geen enkele uitdaging uit de weg en bewijst zichzelf superieur in elke krachtproef. Ook de twee bandvarianten zijn gericht op compromisloze functionaliteit: Met zeven stoere rijen van mat en gepolijst edelstaal omarmt de schakelarmband de pols.

De tweede bandvariant zet het kleurendesign consequent voort: Middernacht-blauwe lederen delen zijn veilig met rubber bekleed. De sier-naden weerspiegelen harmonieus de macchi-ato tint van de chrono wijzers en bepalen de stijlvolle en sportieve esthetiek van de nieuwe Meister S Chronoscope. De binnenkant van de band draagt de naam van het model in hoofdletters - een emotioneel statement en tegelijkertijd een goed doordachte oplossing voor continue ventilatie van de rubberen band, die garant staat voor een onvoorwaardelijk hoog draagcomfort.

De Meister S Chronoscope van Junghans heeft maar één maat: zijn eigen maat. Ook dat  betekent superieur zijn.

www.junghans.de

Terug