Home >
Nieuws >
Juwelen van Chopard in nieuwe James Bond film

Juwelen van Chopard in nieuwe James Bond film

October 7, 2021

Chopard is officieel partner van No Time To Die, de25e James Bond film. Ana de Armas, die Paloma speelt in de film, draagt drie Haute Joaillerie-modellen uit Chopards Green Carpet Collection, gemaakt met respect voor mens en natuur.

In de film draagt Ana de Armas een collier bezet met peervormige diamanten van in totaal 43 karaat. Een armband bestaande uit een 82-karaats cascade van peervormige en briljant geslepen diamanten siert haar pols. Tot slot versterken oorbellen versierd met 14-karaat peervormige diamanten haar look.

Al deze creaties maken deel uit van Chopards Green Carpet Collection. Deze collectie is volledig gemaakt van duurzaam gedolven materialen in de vorm van ethisch Fairmined gecertificeerd goud en diamanten van leveranciers die zijn goedgekeurd door de Responsible Jewellery Council.

Co-President en artistiek directeur van Chopard Caroline Scheufele, die zich sinds 2013 inzet voor de Journey to Sustainable Luxury, wil deze kostbare creaties laten zien omdat ze een aura uitstralen dat even ethisch als esthetisch is. Chopard gebruikt sinds 2018 100% ethisch goud bij de productie van alle horloges en sieraden. Chopard is ook al vele jaren gepassioneerd betrokken bij de filmwereld dankzij Caroline Scheufele’s passie hiervoor.

www.chopard.com

Terug