Home >
Nieuws >
Kaley Cuoco draagt Messika

Kaley Cuoco draagt Messika

April 6, 2021

Afgelopen zondag straalde actrice Kaley Cuoco, genomineerd voor haar hoofdrol in The Flight Attendant, met juwelen van Messika tijdens de 27e Screen Actors Guild Awards in Los Angeles.

Kaley Cuoco droeg tijdens de prijsuitreiking van de film- en televisieprijzen de Spirited Wind Earrings uit de Messika by Kate Moss High Jewelry Collection en de Toi & Moi High Jewelry Ring en de Wild Moon Ring uit de Born to be Wild High Jewelry Collection. De award in de categorie Outstanding Performance by a Female Actor in a Comedy Series ging overigens niet naar Kaley Cuoco.

Messika Paris

Juwelenhuis Messika is in 2005 opgericht door Valérie Messika, dochter van de bekende diamantair André Messika. Door innovatieve juwelen te maken die vrouwen in de spotlight zetten, bedenkt Valérie een nieuwe manier om de nieuwe generaties in een eigentijdse stijl te enthousiasmeren voor diamanten. In 2013 opende ze haar eerste flagshipstore in Parijs en in 2015 een eigen Haute Joaillerie Atelier. Messika is te vinden in meer dan 55 landen en 450 verkooppunten.

www.messika.com

Terug