Home >
Nieuws >
Latin superster draagt million dollar Jacob & Co horloge

Latin superster draagt million dollar Jacob & Co horloge

February 5, 2024

Op 4 februari zijn de Grammy Awards uitgereikt aan diverse winnaars. Eén van de presentatoren tijdens dit evenement was de bekende Colombiaanse zanger Maluma die zijn look voor deze gelegenheid had gecompleteerd met een horloge van Jacob & Co ter waarde van 1 miljoen dollar.

Dit horloge van Jacob & Co is de Astronomia Tourbillon Baguette Rosé Goud Robijn. Dit horloge is de belichaming van de ultra-high-end horlogerie van de 21e eeuw en een symbool van de expertise van Jacob & Co op het gebied van horlogemaken. De Astronomia is een wereldprimeur, zowel in de durf van het ongekende concept als in de volledig mechanische constructie. De Astronomia heeft meer bereikt dan indrukwekkende uurwerkprestaties en wordt beschouwd als een uitstekende multidisciplinaire technische prestatie.

De Astronomia Tourbillon Baguette verbindt Astronomia met Jacob & Co's unieke knowhow op het gebied van edelsteenzettingen. Het is een filmische sculptuur die wordt geanimeerd door vierarmige bewegingsconstructie die draait en zweeft door de met saffier en diamant gebonden ruimte in de spectaculaire kast. In totaal sieren 342 onzichtbaar gezette, baguette-geslepen diamanten de achtergrond van de wijzerplaat, terwijl 80 onzichtbaar gezette, baguette-geslepen diamanten de lugs vormen. De Astronomia Tourbillon Baguette staat voor de uitstekende reputatie van Jacob & Co op het gebied van haute horlogerie en haute joaillerie!

www.jacobandco.com

Terug