Home >
Nieuws >
MeisterSinger lanceert Astroscope ED-AS902OR

MeisterSinger lanceert Astroscope ED-AS902OR

February 16, 2021

Na de succesvolle lancering van de Astroscope afgelopen jaar, trapt MeisterSinger in het jubileumjaar af met een gelimiteerde oplage van dit unieke en bekroonde dag & datum horloge: de Astroscope ED-AS902OR, een astronomische spektakel in een gelimiteerde oplage van slechts 100 stuks. MeisterSinger viert dit jaar het 20-jarige bestaan.

De Astroscope Edition toont net als de serie modellen de weekdagen op een nog nooit eerder vertoonde manier, namelijk in relatie tot de hemellichamen die sinds de oudheid aan de verschillende dagen van de week worden toegeschreven.

De nieuwe variant is ook ontworpen met een donkere wijzerplaat die de nachtelijke hemel vertegenwoordigt. De cijfers zijn afgebeeld in een fijn schreefloos lettertype en de astronomische symbolen zijn ontworpen in lichtoranje. Door de lichtgevende wijzers is de tijd ook ’s nachts goed te lezen. Boven het ronde datumvenster en het MeisterSinger-logo geeft een subtiele horizon de indruk dat je naar de hemel kijkt.

Het nieuwe model wordt geleverd met een zachte kalfsleren oranje horlogeband. De Astroscope wordt aangedreven door een Zwitsers automatisch uurwerk dat kan worden bekeken door de doorzichtige achterkant. De powerreserve is 38 uur. De roestvrijstalen kast heeft een diameter van 40 mm en is waterbestendig tot 5ATM. Het model heeft in 2020 de German Design Award en de Red Dot Award gewonnen. Advies-w.v.p. € 1.990.

www.meistersinger.com

Terug