Home >
Nieuws >
MeisterSinger presenteert spannende nieuwe producten

MeisterSinger presenteert spannende nieuwe producten

March 2, 2023

De mechanische horloges van MeisterSinger geven de tijd uiterst nauwkeurig en op ongewone wijze aan, met slechts één wijzer. Deze is langer dan de gebruikelijke uurwijzer bij andere merken en de punt wijst naar de fijne vijf-minutenmarkeringen aan de rand van de wijzerplaat. Het merk lanceert een aantal nieuwe modellen.

Zelfverzekerder dan ooit in een beperkte oplage
Dit jaar laat de meermaals bekroonde Pangaea Day Date nog duidelijker zien waar hij van gemaakt is in een speciale serie beperkt tot 200 stuks. De dag- en datumringen zijn - net als de rand van de wijzerplaat - uitgevoerd in helder geel en contrasteren met het diepe zwart van de rest van de wijzerplaat. De sterke vintage zadelleerband ondersteunt de sterke uitstraling. Een horloge dat je de dagen en uren laat herinneren.

Een nieuwe toon in de horlogewereld
De Bell Hora heeft veel aandacht getrokken met zijn ongewone complicatie - de uurslag "Sonnerie au Passage". In 2021, het jaar van zijn lancering, ontving het de gerenommeerde Red Dot Design Award voor uitzonderlijk design. Dit jaar breidt MeisterSinger het succesvolle model uit met een elegante versie in een zonovergoten midden blauw; de cijfers en klok zijn in fijn goud.

Van groot naar klein
De Perigraph wordt al lang beschouwd als een horloge-icoon en klassieker in de collectie en vertoont zelfs na 20 jaar geen tekenen van vermoeidheid. Het horloge met zijn ongebruikelijke manier om de datum weer te geven op een zichtbare datumschijf is bekroond met de gerenommeerde Red Dot Design Award en de Good Design Award. Naast de krachtige 43 mm variant presenteert MeisterSinger nu voor het eerst de Perigraph in een platte 38 mm kast voor de slanke arm.

www.meistersinger.com

Terug