Home >
Nieuws >
Nanis tennisarmband

Nanis tennisarmband

April 14, 2022

Een elegante armband, veelzijdig en verfijnd, de 'must have' in de sieradendoos van elke vrouw.  Waar hebben we het over? De tijdloze tennisarmband! Het Italiaanse juwelenmerk Nanis brengt hedendaagse versies van het iconische model.

Aanvankelijk werd dit type armband 'Eternity bracelet' genoemd vanwege de verborgen sluiting die het een armband zonder begin of einde maakt, het symbool van oneindige liefde. Een tenniswedstrijd veroorzaakte de naamsverandering. Tijdens een wedstrijd viel bij de bekende Amerikaanse tennister Chris Evert de diamanten armband van haar pols. Evert onderbrak de match om de armband te vinden. Vanaf dat moment heet het type armband ‘tennisarmband’ en begon de vraag naar dit type armband toe te nemen. Voor veel vrouwen bleek het een makkelijk te dragen armband die perfect past bij elke gelegenheid.

Nanis bekeek de klassieke tennisarmband op een eigentijdse manier en lanceerde eerst de Élite Tennis waarbij de diamanten staven worden afgewisseld met 18-karaats gouden bollen, met de hand gegraveerd en met onregelmatige vormen en maten. Nanis’ designer Laura ging door met experimenteren en creëerde versies met edelstenen zoals Milky Aquamarine, London Blue Topaz, Black Onyx, Rutilated Quartz, Pink and Green Tourmalines.

www.nanis.it

Terug