Home >
Nieuws >
Pandora lanceert Pandora Essence, exclusief voor Nederland

Pandora lanceert Pandora Essence, exclusief voor Nederland

July 1, 2023

PANDORA ESSENCE is ontworpen om natuurlijke vormen te vieren en wordt gedefinieerd door organische contouren en sculpturale vormen, die de schoonheid van binnen en van buiten weerspiegelen. In deze 46-delige collectie staan parels centraal die worden vergezeld door natuurlijke vormen van metaal om het unieke karakter van de drager te vertegenwoordigen.

Frédérique Gouzard, Senior Vice President bij Pandora, zegt: “PANDORA ESSENCE benadrukt de schoonheid van de natuurlijke wereld en presenteert een perfecte combinatie van elegantie en eenvoud. We zijn verheugd om de lancering van deze collectie bekend te maken, die voor het eerst in de geschiedenis van Pandora meer 14-karaats vergulde stukken bevat dan Pandora’s kenmerkende sterling zilveren stijlen.”

Nog een primeur van het merk zijn de PANDORA ESSENCE ear cuffs, de infinity ear cuff en de organisch gevormde cirkel en parel ear cuff zijn beide veelzijdige silhouetten die zich om het oor wikkelen voor alledaagse elegantie. De collectie bevat een aantal organisch gevormde oorbellen, waaronder open oorbellen, gecultiveerde parels & organisch gevormde Huggie oorbellen. We zien bij de cirkel & barok gecultiveerde parel oorbellen gedurfde en simplistische stijlen die worden gecombineerd in het ontwerp.

De ringen en kettingen uit de collectie zijn zorgvuldig gecreëerd, met als hoogtepunten de gelaagde, organisch gevormde band ring, het gecultiveerde parel collier en de organisch gevormde T-bar ketting met organisch gevormde cirkels.

Voor deze campagne werkt Pandora samen met de veelgeprezen modefotograaf Amy Troost om de PANDORA ESSENCE-collectie vast te leggen. Troost staat bekend om haar vermogen om expressieve momenten vast te leggen en illustreert de stukken die op dynamische manieren zijn gestileerd om de unieke stijl van de drager te weerspiegelen.

De PANDORA ESSENCE-collectie is vanaf 29 juni 2023 exclusief in Nederland online en in de winkel verkrijgbaar met prijzen vanaf 39 €.

www.pandora.net

Terug