Home >
Nieuws >
Pandora Moments voor Moederdag

Pandora Moments voor Moederdag

April 12, 2022

Bij Pandora staat Moederdag dit jaar in het teken van onvoorwaardelijke liefde. Bedank je moeder dat ze er altijd voor je is, met sieraden die jullie unieke en onbreekbare band symboliseert. Moederdag is de perfecte gelegenheid om je waardering te tonen en iets terug te geven.

Dit seizoen bestaat de Pandora Moments-collectie uit ronde ringen, kettingen en oorbellen, die symbool staan voor de eeuwige band tussen een moeder en haar kind. Pandora Timeless biedt roze gekleurde, hartvormige stenen als traditionele symbolen die liefde uitstralen.

“We hebben met elkaar verbonden cirkels ontworpen om de oneindige band tussen moeder en kind te symboliseren. De relatie tussen hen vertegenwoordigt een verbinding die niet verbroken kan worden”, aldus A. Filippo Ficarelli en Francesco Terzo, VP Creative Directors bij Pandora. “Het hartsymbool van Pandora Timeless is de perfecte manier om je moeder te laten weten dat je van haar houdt. We willen ook dat moeders zich gesterkt voelen om zichzelf te waarderen en zichzelf iets te gunnen.”

www.pandora.net

#PandoraMothersDay
#MomentsWithPandora

Terug