Home >
Nieuws >
Puur als de koele Noordpoolzee

Puur als de koele Noordpoolzee

March 30, 2023

BERING’s nieuwe horloges en sieraden in ARCTIC BLUE zijn crystalhelder in kleur en vorm. Kies uit glad, onberispelijk gepolijst glas of gefacetteerde stenen voor een glamoureuze look. Gecombineerd met roestvrij staal in de kleuren zilver, goud of roségoud of het tone-on-tone ontwerp.

Met de nieuwe kleuren ARTIC BLUE vangt BERING de fascinatie van het Noordpoolgebied. Het kristalheldere blauw, geïnspireerd door lucht, ijs en zee, vertegenwoordigt het idee van het merk BERING. De nieuwe horloges in ARCTIC BLUE van de CLASSIC COLLECTION onderscheiden zich door hun koele elegantie, van de sunray wijzerplaat tot de milanaise band. De goudkleurige wijzers van de uniseks modellen vallen duidelijk op. Zoals altijd bij BERING zijn de modellen gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en worden ze optimaal beschermd dankzij krasbestendige saffierkwaliteit.

De horloges zijn uitstekend te combineren met de bijpassende hangers en oorknopjes in ARCTIC BLUE. Elk van de sieraden is verkrijgbaar in zilver, goud of roségoud.

www.beringtime.com

Terug