Home >
Nieuws >
Roger Dubuis breidt de iconische Knights of the Round Table collectie uit met een nieuw model

Roger Dubuis breidt de iconische Knights of the Round Table collectie uit met een nieuw model

April 7, 2022

Roger Dubuis heeft de iconische Knights of the Round Table collectie uitgebreid met een nieuw model. Het horloge zet een nieuwe standaard en weerspiegelt zeldzaam artistiek vakmanschap en ongekende creativiteit.

Passie. Inzet. Vrijmoedigheid. De codes van ridderlijkheid zijn misschien duizenden jaren oud, maar leven nog steeds in de geest van velen. De ultieme missie van het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis is zijn eeuwige zoektocht om de regels van het spel uit te dagen en de toekomst van 'Hyper Horology' te vertegenwoordigen.

De nieuwe Knights of the Round Table zet een nieuwe standaard en weerspiegelt zeldzaam artistiek vakmanschap en ongekende creativiteit. Doordrenkt met de erfenis van een legende, maar ontworpen met de toekomst in gedachten. In de mysterieuze diepten van een vergeten plek bereiden twaalf dappere ridders zich voor om hun koninkrijk te verdedigen tegen de zwaartekracht. De grond breekt, de gebroken aarde begint te barsten. Om de legende van Koning Arthur tot leven te brengen, zijn twaalf ridders met een uurmarkering als micro-sculptuur uitgevoerd in roségoud; een toonbeeld van hyper-expressief vakmanschap. Elk personage heeft een eigen, unieke houding.

De intrigerende, zwarte wijzerplaat heeft een donkere en glanzende textuur. Daarvoor is gebruikgemaakt van kostbaar Murano glas. Het horloge heeft een roségouden kast van 45 mm en is voorzien van een zwarte kalfslederen band. Roger Dubuis heeft het horloge uitgerust met een automatisch Monobalancier RD821 uurwerk en is gecertificeerd met het prestigieuze 'Poinçon de Genève' keurmerk. Het horloge is een Limited Edition van 28 exemplaren. Advies-w.v.p. € 346.000.

www.rogerdubuis.com

Terug