Home >
Nieuws >
Royal Coster Diamonds onthult nieuwe collectie "CANALS OF AMSTERDAM"

Royal Coster Diamonds onthult nieuwe collectie "CANALS OF AMSTERDAM"

December 6, 2023

Royal Coster Diamonds, het historische Amsterdamse diamanthuis sinds 1840, gevestigd aan het Museumplein in Amsterdam, lanceert de nieuwste collectie: CANALS OF AMSTERDAM. Geïnspireerd op de iconische grachten van Amsterdam, verenigt deze collectie het verfijnde vakmanschap van Royal Coster Diamonds met tijdloze allure van bestaande uit 18-karaats goud en schitterende diamanten.

Asymmetrische charme
De CANALS OF AMSTERDAM collectie wordt gekenmerkt door haar asymmetrische design. Net als de grachtenpanden van Amsterdam staan ze iets scheef, en juist deze imperfectie maakt haar perfect. De sieraden belichamen de sprankelende charme van de Amsterdamse grachten en haar bewoners. Deze prachtige collectie bevat elegante kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Het vangt de essentie van de stad in een onberispelijk samenspel van diamanten, waarbij elke onvolkomenheid de natuurlijke schoonheid benadrukt.

Met de "Perfect Imperfection" gedachte achter deze collectie omarmt Royal Coster Diamonds de magie van Amsterdam in de vorm van verfijnde juwelen. De collectie is een eerbetoon aan de jeugdige elegantie en individualiteit, waarbij elk sieraad een verhaal vertelt van contrasten en tijdloze allure.

Bijzondere slijpvorm
De baguette-diamanten, met hun langwerpige vormen, brengen een eigentijdse flair naar dit tijdloze sieraad, waardoor een unieke balans ontstaat tussen klassieke elegantie en moderne speelsheid. Of je deze ring draagt bij een formele gelegenheid of tijdens een informele bijeenkomst, deze ring weet elke gelegenheid te verrijken mijn zijn charme. Alle sieraden in deze collectie bestaan uit 18 karaat goud met varianten in witgoud en geelgoud. De sieraden variëren in prijs vanaf €990 tot €12.990.

De CANALS OF AMSTERDAM collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Royal Coster Diamonds aan het Museumplein in Amsterdam. Bezoek de nieuwe showroom, die vanaf 20 december 2023 de deuren opent, om deze unieke collectie te ontdekken.

www.royalcoster.com

Terug