Home >
Nieuws >
Sif Jakobs nieuwe lente/zomercollecties

Sif Jakobs nieuwe lente/zomercollecties

February 24, 2023

Uitkijkend naar alle mooie kleuren van de bloeiende lente, koos Sif Jakobs tal van nieuwe kleurencombinaties in prachtige zomerse tinten voor de SS23 collectie. Daarmee wordt de magische tijd van het voorjaar onderstreept, wanneer de hele natuur ontwaakt in frisse tonen en de schoonheid overal in te vinden is zodra je naar buiten stapt.

Sif Jakobs introdoceert Ivrea, Ponza en de exclusieve Galatina collectie, allemaal vol sieraden in spannende en kleurrijke stijlen. Van on-trend fashion items tot klassieke elegantie en alles ertussenin.

De Ivrea collectie is een speelse mix van de populaire Antella en Belluno stijlen, de Ponza collectie haalde inspiratie uit de majestueuze golven van de oceaan en voor een vleugje vintage glamour is de Galatina collectie met zoetwaterparels een echte jewelry match. Tijd om te schitteren als de eerste zonnestralen.

De ontwerpster achter dit sieradenmerk is Sif Jakobs zelf. Haar reizen, ‘lifestyle’ en instinctieve liefde voor design zijn de inspiratie voor luxe, maar betaalbare sieradencollecties. Sif is geboren in IJsland, volgde in Zweden de opleiding als goudsmid, en vestigde zich, na jaren rondreizen, in 2000 in Kopenhagen. Sif Jakobs maakt gebruik van Sterling Silver en 18k gold plated.  

“Sieraden zijn een uitdrukking van jezelf, waarbij je jezelf siert zoals je je huis decoreert. Je bent je eigen canvas van expressie en sieraden zijn een van de elementen waarmee je kunt spelen om je echt zelfverzekerd en jezelf te voelen.” - Sif Jakobs

www.sifjakobs.com

Terug