Home >
Nieuws >
Sif Jakobs: sieraden met Franse touch

Sif Jakobs: sieraden met Franse touch

October 20, 2022

De komende seizoenen draaien om elegantie, glamour en drama, aldus Sif Jakobs. Het sieradenmerk ging op reis naar een favoriete bestemming: Frankrijk. Het land dat bekend staat om creatieve expressie, een land vol iconische monumenten, met een rijke geschiedenis en kunst en architectuur van wereldklasse.

“Frankrijk heeft me altijd gefascineerd. Ik breng mijn zomers door in het zuiden van Frankrijk en ik ben zo onder de indruk van de cultuur, levensstijl en prachtige kunst. De Fransen groeien op met een gevoel voor stijl en elegantie dat me altijd heeft geïnspireerd. Het is een schat aan inspiratie en ik heb zoveel mooie herinneringen aan deze plek, dus het was tijd om een collectie te wijden aan dit prachtige land”, vertelt Sif Jakobs.

CAPIZZI

De Capizzi collectie is geïnspireerd op de Art Decostijl die zo kenmerkend is voor vintage Frankrijk. Denk: strakke geometrische en gestileerde vormen, prachtige patronen en modern met een vleugje nostalgie. Chunky kettingen voor hen die van eyecatchers houden, eenvoudigere varianten voor iedere dag en de pave zegelring. Advies-w.v.p. tussen €89 en €289.

ROCCANOVA

Roccanova is een eerbetoon aan Franse elegantie. Een statement collectie met een vintage gevoel en een moderne twist. Voorzien van smaragd geslepen zirkonia in vele varianten en maten, van kleine oorknopjes tot massieve statement ringen. Advies-w.v.p. tussen €59 en €189.

ELLERA

Ringen en kettingen met vierkante zirkonia’s. Klassiekers die niet meer weg te denken zijn. De groene variant is een nieuwe uitvoering die dit seizoen een iconische rol heeft in de Sif Jakobs collectie. Deze stukken kunnen op zichzelf worden gedragen of worden gestapeld met andere Sif Jakobs favorieten. Advies-w.v.p. tussen €89 en €119.

ENAMEL ADD-ONS

Emaille sieraden worden gemaakt door glaspoeder bij hoge temperaturen te smelten tot een onedel metaal. Het resultaat? Tijdloos en trendy tegelijk. De Ellera, Ferrara en Folina collecties krijgen dan ook stuk voor stuk toevoegingen in de vorm van emaille one-of-a-kind ontwerpen. Advies-w.v.p. tussen €99 en €109.

www.sifjakobs.com

Terug