Home >
Nieuws >
Sparkling Jewels en Quinty Trustfull presenteren Hidden Gem Collection

Sparkling Jewels en Quinty Trustfull presenteren Hidden Gem Collection

October 17, 2023

Dit najaar slaan Sparkling en Quinty Trustfull de handen in één. Samen zullen zij de exclusieve ‘Hidden Gem Collection’ lanceren. Binnen deze collectie staat een unieke edelsteen centraal, de Ya’an Green Jade. Met deze samenwerking is er een collectie neergezet die voor iedere leeftijd én gelegenheid te dragen is. De serie biedt de consument de mogelijkheid om een prachtige sieradenset samen te stellen met deze kleurrijke edelsteen in combinatie met de Essentials van Sparkling.

Quinty Trustfull heeft persoonlijk de Ya’an Green Jade uitgekozen als de basis van de ‘Hidden Gem Collection’. Deze edelsteen is uniek in zijn soort en vindt haar oorsprong in de pittoreske stad Ya’an in de Chinese provincie Sichuan. Ze deelt haar enthousiasme: “Ik vind deze Jade echt prachtig. Het is een unieke edelsteen, ook qua kleurschakering is hij heel mooi. Elke steen is anders dus wat dat betreft is het niet iets wat je zomaar in een sieradenwinkel vindt, het is uniek.” De Ya’an Green Jade bevat een levendige schakering van groentinten, variërend van een diepgroen tot een zacht, vloeiend groen. Daarnaast is er ook altijd een warme ondertoon van okergeel in deze bijzondere steen te ontdekken.

‘Wat ik zo fijn vind aan Sparkling is dat je alles zo ontzettend goed kunt mixen en matchen. Wat dat betreft is er zo veel keuze en zo kun je echt jouw unieke sieraad maken’, benadrukt Quinty. Sieraden van Sparkling bestaan uit prachtige kleurrijke edelstenen die gecombineerd kunnen worden met tijdloze Essentials. Combineer bijvoorbeeld creolen en oorstekers met een edelsteen naar keuze, of stel je eigen unieke ketting set samen. Stack jouw favoriete armbanden en maak je look compleet met de mooiste Sparkling ringen De ‘Hidden Gem Collection’ zal exclusief verkrijgbaar zijn binnen de periode van 10 november tot 23 december bij geselecteerde juweliers in Nederland en in de Sparkling brandshop.

www.sparklingjewels.nl

Terug