Home >
Nieuws >
Sterke emoties, bloeiende liefde

Sterke emoties, bloeiende liefde

February 6, 2023

Voor Valentijnsdag presenteert het Deense designmerk BERING nieuwe artikelen in elegante kleuren. Het hart van deze reeks: een horloge met veel charme.

Vlinders in de buik, een glimlach op het gezicht - waar veel liefde is, is op Valentijnsdag een extra dosis romantiek zeker welkom. BERING put uit een overvloed aan bronnen: flatterend, wit parelmoer gecombineerd met goudkleurig roestvrij staal en veel hart. Perfect voor iedereen die van grote gebaren houdt.

Horloge met charme
Een echte eyecatcher en een primeur in het assortiment van BERING: een klein hartje omarmt de horlogeband. Het is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en fonkelende steentjes. Het minimalistische, goudkleurige dameshorloge uit de klassieke collectie is comfortabel om te dragen, dankzij de elegante, dunne kast en een soepele milanese band (adviesprijs € 119).

Iets blijvends
Perfect bij het horloge: de hartvormige oorstekers en bijpassende ketting. Als een liefdesslot zit de hanger stevig vast aan de uiteinden van de ketting en kan hij niet verschuiven. Bij deze set voor Valentijnsdag krijgt u een mooie geschenkbox met de boodschap “WITH YOU” (adviesprijs € 79,90).

www.beringtime.com

Terug