Home >
Nieuws >
Twistiti – educatieve polshorloges voor kinderen vanaf 3 jaar

Twistiti – educatieve polshorloges voor kinderen vanaf 3 jaar

November 21, 2023

Wanneer gaan we eten? Hoe laat komt papa thuis? Mag ik al opstaan? Het begrijpen van het verstrijken van de tijd is een langzaam en vaak moeilijk proces voor kinderen. De horloges van het Belgische merk Twistiti zijn bedacht en ontworpen om kinderen vanaf 3 jaar (en hun ouders) bij dit spannende leerproces te helpen. Het vrolijke en leerzame merk heeft collecties voor kinderen vanaf 3, 6 en 9 jaar oud.

Wanneer, hoe lang nog, mag ik al..?  Twistiti beantwoordt al deze cruciale vragen met een glimlach, door middel van een educatieve aanpak die gebaseerd is op de ontwikkeling van kinderen tussen 3 en 9 jaar. Twistiti's leuke, evoluerende horloges vervangen getallen door dieren en combineren ze vervolgens met kleuren om het abstracte concept van tijd leuk en gemakkelijk te leren.

Het helpt kinderen ook om zich gerustgesteld te voelen, zelfstandiger te worden en geduldig te zijn. Bijvoorbeeld, ‘We komen aan wanneer de grote pijl op de kat staat’ kan veel ‘Zijn we er bijna?’-vragen voorkomen.

Een kleurrijke wereld populair bij ouders en leerkrachten
Het merk werkte samen met kids-professionals (leerkrachten, kinderartsen, spel- en speelgoedspecialisten) en ouders om de horloges te ontwikkelen. Het hebben van een fysiek object om naar te verwijzen maakt het begrip tijd concreet voor kinderen. Twistiti biedt ook klokken voor op school en thuis.

"Inzicht in de ontwikkeling van het leerproces naargelang de leeftijd van het kind is essentieel om een geschikt horloge te kunnen aanbieden, maar ook spelletjes en knutselwerkjes zijn een belangrijke aanvulling", legt Caroline Devillez-Masson uit, voorheen accountant, die nu samen met haar partner aan het Twistiti-avontuur werkt. "Het is een aanpak die we de komende maanden verder gaan ontwikkelen om ouders goed te ondersteunen bij het leren over de tijd.”

De horloges kunnen aangepast worden met polsbandjes met dinosaurussen, harten, eenhoorns en andere kleurrijke motieven om te personaliseren.

Beschrijving
Twistiti biedt 3 horlogemodellen (dieren +3 jaar, getallen +6 jaar, en getallen +9 jaar) en veel kleurrijke bandjes die gemakkelijk te verwisselen zijn.

• Waterbestendig tot 50 m diepte: kinderen kunnen er zelfs in het zwembad van genieten!

• Fotoluminescente dieren: ze lichten 's nachts op!

• Nauwkeurig, betrouwbaar Japans kwartsuurwerk

• Gezeefdrukte gekleurde wijzerplaat; fijner en kleurrijker dan print

• Roestvrijstalen behuizing met glazen venster, klaar voor elk feestje!

• 2 jaar garantie

• Advies-w.v.p. €54,90

www.twistiti.com

Terug