Home >
Nieuws >
Unieke trofee voor winnaar Glory's 8-mans Grand Prix Toernooi

Unieke trofee voor winnaar Glory's 8-mans Grand Prix Toernooi

February 5, 2024

Sieradenmerk Luis&Freya en KeK Juwelier in Veenendaal hebben een unieke samenwerking gerealiseerd met de prestigieuze sportorganisatie Glory. Op 9 maart wordt een unieke trofee uitgereikt waarin acht ringen van de acht kickboksers zijn verwerkt.

Om de herintroductie te vieren van het beroemde 8-mans Grand Prix-kickbokstoernooi, dat op 9 maart plaatsvindt in het GelreDome te Arnhem, heeft KeK Juwelier een innovatief concept ontworpen. Dit concept geeft een centrale rol aan de verfijnde ringen van Luis&Freya, een primeur in de sportwereld.

Tijdens de loting op 31 januari in The Harbour Club in Amsterdam ontvingen acht topatleten, waaronder wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, gepersonaliseerde Luis&Freya-ringen. Deze ringen dienen niet alleen als symbool van deelname van de acht, maar ook als toegangsbewijs tot de boksring. In een unieke wending moeten de vechters hun ring voorafgaand aan het toernooi inleveren. De ringen worden vervolgens geïntegreerd in een trofee, waardoor de uiteindelijke winnaar van het toernooi, naast een geldprijs van 500.000 dollar, ook de zeven persoonlijke ringen van de overwonnen vechters mee naar huis neemt.

Deze internationale samenstelling van deelnemers uit Nederland, Marokko, Nigeria, Azerbeidzjan, Estland, Frankrijk en Algerije belooft een toernooi van wereldformaat te worden. De gevechten worden uitgezonden in meer dan 70 landen, waardoor de ringen van Luis&Freya een wereldwijd podium krijgen.

De samenwerking onderstreept de innovatieve geest van Luis&Freya en KeK Juwelier en hun vermogen om traditionele juwelen een nieuwe betekenis te geven in de moderne sportwereld. Het belooft een spectaculaire toevoeging te zijn aan een al spannend evenement en zet zowel de atleten als het vakmanschap van de juweliers in de schijnwerpers.

www.luis-freya.com, www.kekjuwelier.nl

Terug